Conflictbemiddeling

Als conflictbemiddelaar, ook wel mediator genoemd, houden wij ons bezig met bemiddelingen van uiteenlopende conflicten. De conflictbemiddelaar organiseert een bijeenkomst tussen twee partijen welke een geschil hebben waar ze samen niet uitkomen. In dit soort gevallen wilt u natuurlijk juridisch advies op maat.

Door gebrek aan vertrouwen, verstoorde communicatie of onverwachte escalatie kunnen partijen soms niet meer rechtstreeks met elkaar communiceren. Postma & Wegener treedt in dit soort gevallen op als bemiddelaar en derde partij. Wij streven ernaar om een oplossing te vinden waarin beide partijen zich kunnen vinden en waarin voor een deel in hun belangen tegemoet wordt gekomen. Een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.

Indien u behoefte heeft aan een ervaren advocaat op onder meer het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, echtscheiding, overeenkomstenrecht, bouwrecht, ruimtelijke ordening, milieuzaken of burenrecht dan kunt u vandaag nog contact opnemen met ons.